Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
25 éve érkeztek Magyarországra az első terepi GPS vevőberendezések. Az évfordulót ünnepli az október 27-én rendezendő budapesti konferencia. - Csillagászat magazin
részletek »

Programajánló: GPS25 konferencia

Érdekességek a csillagászattal, bolygónkkal, holdunkkal, naprendszerünkkel és az univerzummal kapcsolatban.
Csillagászat magazin
Itt vagy: Csillagászat magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Programajánló: GPS25 konferencia
Programajánló: GPS25 konferencia
25 éve érkeztek Magyarországra az első terepi GPS vevőberendezések. Az évfordulót ünnepli az október 27-én rendezendő budapesti konferencia.
1990-ben érkeztek Magyarországra az első terepi GPS műszerek és az elmúlt 25 évben a technológia a gazdaságban és a mindennapi életben példátlan sikereket ért el. Ebből az alkalomból egy egynapos konferenciát szerveznek, ahol a történeti áttekintésen túl lehetőséget biztosítanak a műholdas helymeghatározás és navigáció hazai alkalmazási területeinek minél szélesebb körű bemutatására.

A rendezvény címe: GPS25: Műholdas helymeghatározás Magyarországon, 1990-2015. Időpontja 2015. október 27. (kedd), helyszíne a Földművelésügyi Minisztérium Darányi Ignác-terme (1055 Budapest, Kossuth tér 11.).

Az előadások programjáról és a részletes tudnivalókról a konferencia honlapján tájékozódhatnak. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött! Regisztrálni ugyancsak a konferencia honlapján (itt) lehet. (A szervezők kérik, hogy aki már korábban e-mailben regisztrált, az előbb ellenőrizze, hogy felkerült-e már a neve a résztvevők listájára. Az előadóknak nem kell regisztrálniuk, azt a szervezők már megtették - de azért érdemes ellenőrizniük.)

Kapcsolódó linkek:
GPS25: Műholdas helymeghatározás Magyarországon 1990-2015 (konferencia honlap)
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Programajánló, GPS25, konferencia, előadás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2015-10-09 20:13:29
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü